"RussiaGate: Пентагон начал расследование против экс-советника Трампа Майкла Флинна", - Олег Пономар

Останні події з життя високопоставлених чиновників та світових політиків доводять: стосунки з РФ - вірна погибель.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

Доброго ранку, друзі. Тиждень пролетів - п'ятниця. Що на десерт? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"- #RussiaGate :
В Пентагоне начали расследование против экс-советника Трампа по безопасности Майкла Флинна. Расследование должно установить, имел ли право Флинн получать денежное вознаграждение от иностранного правительства.

- Это в корзину к моему прошлогоднему интервью:
Прокуратура Франции начала расследование обвинений в подкупе при выборе стран-хозяек чемпионатов мира по футболу 2018 и 2022 годов.

- В ЕС всё чаще звучат голоса о необходимости разработки плана Маршалла для Украины.

- Помощь союзников не прекращается: Минобороны США передаст сегодня Госпогранслужбе Украины средства военной радиосвязи на $21 млн.

Спасибо. Хорошей всем пятницы".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Жорстоке та безжальне пекло": Відомі фотографи показали моторошні кадри з розбомблених Кринок на лівому березі Херсонщини (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:52

Українські фотографи Костянтин і Влада Ліберови показали моторошні і болючі кадри з розбомбленого села Кринки на лівому березі Херсонщини, передають Патріоти України. На кадрах видно, що в селі, в якому раніше проживало близько тисячі людей, не залишил...

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...