"Риски при посещении России только возрастают": Український журналіст попередив співвітчизників

Якщо хтось "неправильно сумував" і написав про це в соцмережі, його можуть звинуватити в екстремізмі.

Роман Цимбалюк. Фото: polit.info.

"Всем участниками бурной политической жизни в Украине большой российский привет. Это будущее всех активных украинцев, в случае дальнейшей оккупации. Начался новый этап российских репрессий, очень показательный и поучительный", - пише український журналіст Роман Цимбалюк на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Раньше за посты в ФБ и лайки сажали россиян, теперь карательная машина взялась за иностранцев, а именно украинцев. Россиян можно поздравить, что у них запрещен "Правый сектор", но его деятельность абсолютно легальна в Украине. То есть, поучаствовав в деятельности этой организации у себе дома, украинец становится преступником на российской территории.

А если он, что-то написал в соцсетях – совсем беда, значит, пропагандировал среди россиян. Проблема в том, что пока в Интернете нет границ. И россияне, заходя в сеть, автоматически рискуют стать жертвами украинских националистов. Кстати, это хороший аргумент в пользу использования украинского языка.

В любом случае, риски посещения России только возрастают. Это значит, что если кто-то неправильно скорбел и написал об этом в сети, его могут обвинить в экстремизме".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...