​Саакашвілі відповів «ревнивому» голові Донецької ОДА

Один з головних подразників українських корупціонерів та голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі не затримався з відповіддю колезі Павлу Жебрівському, який висловив невдоволення візитом грузина у "свій" регіон.

Звичайні «ревнощі» між публічними політиками і держслужбовцями призвели до небажаного скандалу, вважають Патріоти України.

«Робочу групу» вони створили, тільки нашим солдатам не стає тепліше від того, що вже энна робоча група буде протирати штани в теплому кабінеті. Був би у країні елементарний порядок, цього голову ОДА, який раніше був заступником генпрокурора по боротьбі з корупцією і запам'ятався такими ж робочими групами та нульовим результатом, давно б звільнили. Такі «губернатори» - прямий результат кадрової політики, коли призначають за обсягом грошового стану.

Для тих, хто не знає, це один з найбільших фармацевтичних олігархів в Україні і саме через те, що такі фармацевти зрослися з державою, у нас одні з найдорожчих ліків у світі", - написав у відповідь Михайло Саакашвілі.

Жорстку відповідь Міхо викликав пост Жебрівського напередодні у тому ж Фейсбуці:

"Думаю, що багато хто цей пост піддасть остракізму, але замовчати тупий піар не можу. Два дні назад на Донеччину приїжджав піарщик Саакашвілі. Був дуже здивований, що в батальйоні з Одещини немає туалетів і з барського плеча пообіцяв їх встановити. Хочу сказати, що майже всі голови ОДА давно підтримують свої батальйони і на цьому піару не роблять, вважють це своїм обов"язком.Він пройшовся по Маріуполю і глибокодумно вказав (сам собі і ютубу), які будинки зносити і які будувати, Пообіцяв, що його спеціалісти допоможуть в створенні ЦНАПів, але про це ні слова не проронив ні меру, ні голові ОДА. До речі, ми створили з цього приводу робочу групу під патронатом віце-прем"єра Зубка Г.Г., співголовами якої є мій перший заступник і нардеп Найєм. У нас на Донеччині дуже багато проблем і недопрацювань, ми вдячні за підказку всім небайдужим, але не можемо сприймати піар на нашій біді і проблемах. Пане Саакашвілі, займіться проблемами Одещини, бо Вас там давно не бачили. Вибори у нас ще не почались. Популізм не принесе добра Україні. А за щиру допомогу, пораду і підказку ми будемо Вам вдячні".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На окупованій Донеччині раптово зникла група перевіряючих від Міноборони РФ - соцмережі

вівторок, 16 квітень 2024, 12:14

З чуток, перевірка була не простою. У рамках підготовки до літньої наступальної кампанії у військах проводять позапланові перевірки з метою виявлення нестачі майна, транспорту, спорядження для військових. Що саме сталося з перевіряючими – поки що не яс...

У окупантів все менше нових танків: ЗСУ показали, як FPV-дроном вразили черговий Т-90

вівторок, 16 квітень 2024, 11:34

З початку повномасштабної війни проти України армія Росія, за підрахунками Генштабу ЗСУ, втратила 7189 танків. За допомогою FPV-дрона ціль була уражена - танк знерухомлено, командир і навідник отримали поранення. Українські спецпризначенці знищили росі...