"Сафарі по-московськи": Росіяни привезли на Донбас малого сина "постріляти" (фото)

Прихильники "русской весны" вирішили, що вчитися вбивати та грабувати треба змалечку.

Російські бойовики. Фото: strana.in.ua.

Жителі Москви привезли свою дитину на Донбас до терористів "постріляти". Про це на своїй сторінці в Facebook розповів блогер Мирослав Олешко, передають Патріоти України.

"Мати і батько з Москви (Таня Мосаєва) приїхали захоплювати Крим, отримали нагороди від Аксьонова, а потім поїхали захоплювати Донбас разом із іншими бойовиками і російськими військовими. Прихопили з собою і дитину, навчаючи її стріляти і вбивати", - написав він. Також Олешко показав фото "туристів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Бундесвері знову трапився витік інформації: Доступними стали таємні відеонаради - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 14:15

У німецькому Бундесвері стався витік даних про таємні відеонаради. Секретну інформацію можна було знайти у мережі у відкритому доступі, передають Патріоти України з посиланням на Die Zeit.

В окупованому Бердянську підірвали авто зі зрадником

неділя, 5 травень 2024, 14:03

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вдень 5 травня пролунав вибух. Українські партизани передали "привіт" черговому зраднику, який працював у створеній окупантами "виправній колонії": його підірвали в автомобілі. Зрадник помер дома. ...