"Самі війну влаштували, а тепер ховаєте. Дожили. Ще й питають, чого так дорого", - кримчанка - туристці з РФ

Росіяни й досі лицемірно роблять вигляд, нібито не розуміють, хто вкрав Крим та влаштував війну на Донбасі.

Російські туристи у Криму. Фото: УНІАН.

"Мешканка кримського курорту пояснює cторопілій окупантській туристочці "пачєму всьо так дорага", - написав блогер Алі Татар-Заде на своїй сторінці у "Фейсбуці" та поділився цікавою історією, передають Патріоти України.

– Тому що ви на курорті, дамочко. Пройдіться селищем, чи багато ви побачите садів-огородів? Кожен клаптик землі заставлений під будки для вас, мангали і сувеніри. Землю ніхто обробляти не хоче. Всі звикли кормитись із сезону, а не з фруктів-овочів.

– Ну вот ми і прієхалі!

– А шо ви приєхалі? Приїхали та питаєте, чому так дорого. Де вас всіх таких по всій Расії собирали.

За хвилину вона пояснює новій туристці:

– Яблука чого погані? Тому що раніше їх привозили з Херсону. З Мелітополя персики, з Донецька абрикоси везли. Тепер знаєте що там у Донецьку? Війна там у Донецьку. А хто її влаштував, знаєте?

– Нє, – бреше росіянська туристка.

– Знаєте, знаєте. Самі там війну влаштували, а тепер ховаєте. Дожили. Зачинили тут нас у консервній банці. Ще й питають, чого так дорого.

Я обережно питаю місцеву:

– Слухай, ота бабуня така смілива. Вона у вас, мабуть, відома опозиціонерка?

– Та яке там! – маше та рукою. – Коли був "референдум", бігла серед перших. Це вона зараз так заспівала. Тепер каже, що нікуди не ходила і нікого не агітувала.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...