"Самое главное - уцелело!": Радник президента розповів про поточну ситуацію у Балаклії

Все найголовніше, що і було метою диверсії, зберігається в бетонних капонірах.​

Вибухи в Балаклії. Фото: соцмережі.

Детонація на найбільшому в Україні складі боєприпасів, який загорівся в ніч на 23 березня, зменшилася, там почали працювати танки, які пробивають дорогу. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив радник президента України Юрій Бірюков, передають Патріоти України.

"Сейчас детонация уменьшилась, начали работать танки - пробивают дорогу, подтягивают спецтехнику. Бетонные заглубленные бункеры - держат. Выгорели все внешние площадки", - написав він.

За його словами, на складі не було ні 175 тисяч тонн, ні 125 тисяч тонн боєприпасів. "Было намного меньше. Путаница связана с тем, что там почти половина хранения - компоненты снятых с вооружения боеприпасов, которые разбирали. На видео были видны разрывы и хаотичные старты ракет ЗРК КУБ", - підкреслив Бірюков.

Він додав, що все найголовніше, що і було метою диверсії, зберігається в бетонних капонірах. "На хранилища выделялись деньги, инфраструктура восстанавливалась. Но денег катастрофически мало. Создать подобное в другой точке Украины - сейчас на это просто нет денег", - зазначив радник президента.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...