"Сани 349-го маршрута": Імперська велич - вона така, - Злий Одесит показав ганебне фото з життя РФ

Тим часом у паралельній реальності Кремль планує побудувати власний авіаносець за шість мільярдів доларів, відправляє військові кораблі до Середземного моря, викидаючи на вітер мільйони рублів, паяє труби для неузгоджених європейцями «Північних потоків"..

"Сільська маршрутка" у Росії. Фото: соцмережі.

Блогер Олександр Коваленко на просторах інтернету натрапив на фото, яке повністю відображає всю ту міфічну російську велич, про яку так багато говорять, але її ніхто не бачив. Про знахідку він розповів на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Так, на перший погляд, на фото немає нічого поганого - такі собі санки. Але ваше ставлення зміниться, коли Ви дізнаєтесь для чого вони потрібні. Отже, це «чудо техніки» замінить для мешканців села Верхній Карбуш в Омській області Російської Федерації цілий автобус триста сорок дев’ятого маршруту до обласного центру. Загалом, селяни тільки за цей рік втратили п’ять маршрутів, які з’єднували їх населений пункт з Омськом – тепер туди треба або йти двадцять кілометрів пішки, або ж добиратись старим добрим дідівським способом.

Блогер нагадує, що тим часом у паралельній реальності Кремль планує побудувати власний авіаносець за шість мільярдів доларів, відправляє військові кораблі до Середземного моря, викидаючи на вітер мільйони рублів, паяє труби для неузгоджених європейцями «Північних потоків» і будує картонні «Армати». Все заради боротьби з клятою «хунтою» та підступними «америкосами». Імперська велич – вона така, - іронізує блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Італія надасть Україні новий пакет військової допомоги - La Repubblica

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:27

Уряд прем'єр-міністрки Італії Джорджії Мелоні схвалив надання Україні нового пакету військової допомоги напередодні саміту G7 в Апулії, який розпочнеться 13 червня. Про це повідомляє La Repubblica з посиланням на джерела. Туди має увійти ЗРК SAMP-T, пе...

"Враження на все життя": Скандальна російська блогерка відсвяткувала день народження на Донбасі (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:14

Відома російська телеведуча та блогерка Настя Івлєєва, яка підтримує розпочату Росією криваву війну, порушила мовчання. Путіністка вперше за тривалий час дала інтерв'ю, де розповіла, як "відсвяткувала" своє 33-річчя, передають Патріоти України. Настя І...