Савченко на гранаті: Дошкульна карикатура на одіозного політика

В мережі опубліковано малюнок, який вдало висміює нардепку.

Народного депутата Надію Савченко висміяли в карикатурі, повідомляють Патріоти України. Малюнок опублікував художник Андрій Петренко на сторінці проекту kE? в Twitter.

Карикатура показує Савченко верхи на гранаті з написом "Зроблено в Росії". Крім того, в одній руці нардеп тримає булаву. На лицарських обладунках Савченко також можна побачити золотого двоголового орла - державний герб Російської Федерації.

"# Савченко - гранату вам під Кумпол ..." - підписаний малюнок.

Нагадаємо, Савченко принесла на засідання регламентного комітету Верховної Ради, який розглядав подання про зняття з неї недоторканності, дві гранати.

Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід для Савченко у вигляді утримання під вартою без права на заставу терміном на 60 днів.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як знищили окупантів разом із їхньою технікою на Донеччині (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:54

Сили спецоперацій ЗСУ знищили важку техніку та 11 військових противника на Донеччині, інформують Патріоти України. Як йдеться у повідомленні ССО у Telegram у вівторок, 23 квітня, оператори FPV-дронів тактичної групи Медоїд 3-го полку ССО показали резул...

Україна посунула ще далі "червону лінію" Кремля, - Петро Олещук

вівторок, 23 квітень 2024, 12:29

"Отже, Зеленський повідомив, що за підсумками розмови з Байденом є рішення про постачання ракет ATACMS до України. Чергова «червона лінія» подолана. Вважаю, що це має прямий зв’язок з демонстрацією гнучкості цих самих «червоних ліній», яке останнім час...