"Сбрось бабушку с поезда": Мережу підірвав фейковий ролик антиукраїнської пропаганди "ДНР"

У відео головну роль виконує літня вчителька, яку начебто викинули з поїзда "укронацисти".

Скрін відео

У мережі висміяли розповсюджуваний в самопроголошеній "ДНР" черговий "шедевр" антиукраїнської пропаганди, в якому головну роль грає літня вчителька, яку нібито викинули з поїзда "укронацисти". Про це написав на своїй сторінці в Facebook блогер Станіслав Васін, передають Патріоти України.

"Категория "шедевр месяца". Уже третью неделю по "республиканским" СМИ циркулирует история, собирающая сотни "лайков" и с десяток тысяч просмотров. Заглавие соответствующее: "Сбрось бабку-вату с поезда".

Суть: укронацисты за интеллигентный вид сбросили пожилую старушку с поезда в лесопосадку, где та пролежала трое суток с отнявшейся речью, получив перелом рёбер и вдобавок инсульт, пока её не спасли волонтёры Харьковской народной республики, вынужденные пока работать ментами, через три недели восстановив её речь.

В сетях – водопад слёз. Лично у меня особые эмоции вызвала фраза "я тут много потеряла своих чудесных кос" на 8:33 мин. И всё это – с уже имеющейся вакциной "распятого мальчика", - зазначив блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...