Секс-скандал: Керівництво Київського метрополітену звинуватили в дискримінації геїв

В мережі з'явилася скан-копія офіційного листа заступника начальника КП "Київський метрополітен" Дмитра Пеклуна, надісланого в компанію, яка розміщує реклами в метро.

ерівництво Київського метрополітену звинуватили в дискримінації геїв. Фото kiev.vgorode.ua

Поява цього документа пов'язана зі скаргами громадян на банери "Тест на ВІЛ". Як тільки звернення чиновника було оприлюднено, в соцмережах тут же знявся шквал обурення, інформують Патріоти України.

В чому справа

Офіційний лист було направлено директору "Команди А" - агентству, що займається розміщенням реклами в метро і міській електричці. З відповіді стає ясно, що пасажири поскаржилися на рекламу "Тест на ВІЛ", де зображена гетеро- і гомосексуальна пари.

Користувачі соцмереж обурилися тим, що заступник директора "Київського метрополітену" використовував формулювання "пропаганда нетрадиційної сексуальної орієнтації", тим самим проявивши дискримінацію по відношенню до сексуальних меншин.

Також деякі кияни вважають, що ця відповідь порушує не тільки положення Конституції України про дискримінацію, але і Закон України "Про рекламу", де зазначено, що при погодженні розміщення реклами на транспорті втручання у її форму і зміст забороняється.

Радник начальника "Київського метрополітену" Наталія Макагон провини Дмитра Пеклуна не визнала.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Новий фронт: Китай і Росія спільно працюють над вторгнення на Тайвань

субота, 11 травень 2024, 3:25

Директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс у Конгресі заявила, що американська розвідка фіксує активізацію співпраці Китаю і Росії по "тайванському питанню". Крім того, Гейнс додала, що оцінки розвідки вказують на зростання співпраці у політичном...

"Все більше відчуття, що кроти в Києві домовилися з ворогом, щоб сфальсифікувати звинувачення проти Романа Червінського", - Тарас Чорновіл

субота, 11 травень 2024, 0:35

"У Кропивницькому Роман Червінський на чітких матеріалах справи доводить явні факти її фальсифікації слідчими й прокуратурою, результати тиску на свідків і потерпілих та інші дикі злочини проти права й правосуддя", - пише політолог Тарас Чорновіл на св...