Вистачить до наступного подорожчання: Хазяйновитий киянин приніс на обмін мішок синіх жетонів на метро

Якщо їздити в метро двічі в день, то такої кількості жетонів, яку приніс чоловік, достатньо майже на 3,5 роки.

Ілюстрація:Politeka

В останній день здачі жетонів для проїзду в метро Києва чоловік приніс на обмін 2300 штук. Про це в Facebook розповіла прес-секретар Київського метрополітену Наталка Макогон, інформують Патріоти України.

Вона нагадала, що вівторок, 31 липня, останній день, коли можна безкоштовно обміняти сині жетони на зелені. У цей день один з запасливих киян приніс на обмін 2300 жетонів. Якщо їздити в метро двічі в день, то жетонів вистачить майже на 3,5 роки. Ще двоє пасажирів обміняли по 500 жетонів і один пасажир - 240 жетонів.

Макогон зазначила, що вже з 1 серпня старі жетони можна буде обміняти з передоплатою в сервісних центрах столичного метрополітену на станціях «Дорогожичі», «Дарниця», «Майдан Незалежності» і «Політехнічний інститут».

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...