Село, розфарбоване веселкою (фоторепортаж)

Чудовий приклад для решти малих сіл, і не тільки Індонезії.

Фото: ukrinform.ua

Патріоти України посилаючись на Нескучные новости, розповідають про невелике село Кампунг Пелангі в Індонезії ,в якому вирішили залучити туристів, розфарбувавши місцеві будинки усіма кольорами веселки.

На створення нового вигляду населеного пункту місцева влада виділила 29 тис. доларів. Зазначається, що гроші витратили на різнокольорові фарби, за допомогою яких місцеві художники розмалювали стіни і дахи будинків. Тепер 200 будівель прикрашають мурали, графіті й барвисті панелі.

Невелике село відразу стало однією з головних інстаграм-пам'яток країни. Крім того, влада селища планує додатково виділити 31 тис. доларів, щоб причепурити решту будинків, яких залишилося близько 200, і розчистити місцеву річку.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...