"Сергуна та Шушукіна вбили як співучасників антипутінської змови", - Зорян Шкіряк

Оточення російського президента вже давно збирається замінити його більш зручною та адекватною персоною.

Володимир Путін. Фото: news.sputnik.ru.

"Путін вбив Сергуна і Шушукіна не тільки як свідків та співучасників його кривавих злочинів. Обидва високопосадовці були членами таємної групи, що готує зміну російського диктатора на більш лояльну і адекватну фігуру. Путін дізнався і зрозумів, що проти нього зріє реальна "придворна" змова", - написав радник міністра МВС Зорян Шкіряк на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Дав наказ ФСБ - вбити їх "по-тихому". Типу пішли з життя від "перевтоми", бо "хворіли"... Звичайно, це дурня. Обох технічно усунули в кращих традиціях КДБ-ФСБ.

Суть невдоволення російською політично-бізнесовою елітою кремлівським "царем" проста. У нього проблеми з "дахом" і його понесло гірше за Полпота. "Шара-пліз" для московських олігархів та різної кремлівської шушари закінчилась. Brent вже по 35 і це не край. Санкції працюють. Виїхати вони не можуть, рахунки заблоковані. Ізгої. Відповідальний за все психічно хворий Путін в депресивному, параноїдальному стані.

За оперативною інформацією, ще з вересня минулого року, розпочалися консультації між представниками деяких нинішніх російських фінансово-олігархічних та політичних кланів щодо усунення психічно хворого президента Росії. Економіка РФ - крах. Соціальний вибух назріває і стримувати його дешевою пропагандою про Донбас, Крим та Сирію, російській владі вже практично не можливо. Гебельсівські "патрони" закінчуються. У 2016-му в Кремлі може відбутися антипутінський переворот.

Хто вийде переможцем - побачимо. Але те що путіну залишилось недовго - факт. Його знищить його ж оточення - це класика жанру. Бог в поміч).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Священники, які мали сумніви, говорили, що якби вони ще у 2014-му вийшли з УПЦ МП, то можливо б війни не було, - військовий капелан

неділя, 5 травень 2024, 13:28

Капелан військового інституту національного університету ім. Тараса Шевченка Сергій Дмитрієв розповів, що російська церква давно вже використовується путінським режимом для досягнення своїх політичних цілей, передають Патріоти України. "Для мене було п...

Кремль намагається зробити натяк: Навіщо РФ оголосила в розшук Зеленського, Порошенка і Павлюка - політолог

неділя, 5 травень 2024, 12:44

Політолог Ігор Рейтерович в ефірі Radio NV пояснив, навіщо Росія оголосила в розшук президента України Володимира Зеленського, п’ятого президента Петра Порошенка, а також командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Олександра Павлюка, передають ...