Севастополь. Порт. Грабувати вже нічого (фотофакт)

Навіть вдень, коли у звичайних морських портах кипить бурхлива діяльність, тут можна майже нікого не зустріти.

Порт у Севастополі. Фото: соцмережі.

"Крым. Севастополь. Порт. "Катерина, был в порту, достали меня, приехал, как губка высохшая. Морально и физически. Такого идиотского непрофессионализма я за все два десятка лет украинской власти не видел. Кстати, митники крымские стали увольняться. Не массово, но уже несколько случаев. Причина? А все та же - достало", - написала Катерина Яресько на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Этот бред может вынести только русский дебил" - такое сегодня услышал. И работы нет. На фотки посмотри, как видишь - работа кипит. И это в разгар рабочего времени.

Да, у нас тут тенденция просматривается - к нам начальниками отделов присылают из эрэфии одних дебилов. Понимаешь? Таможня - одна из самых коррумпированных сфер, которая для системы деньги поставляет. А тех недоумков, которые даже там ничего украсть не могут, к нам направляют. Как думаешь, почему? А ответ простой - грабить в Крыму уже нечего.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...