Шахраї ледь не "розвели" на гроші уславленого футболіста збірної України

​Екс-воротар київського "Динамо" і збірної України Олександр Шовковський ледь не став жертвою телефонних аферистів.

Про цей випадку футболіст розповів на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Шовковському зателефонували від імені його колишнього одноклубника Георгія Деметрадзе і попросили дати грошей на операцію, яка нібито потрібна після аварії.

"Страдницький голос у трубці з грузинським акцентом: "Алло! Братка, як справи? Не впізнав? Ти що? Як не впізнав?" Виникло припущення, в якому приблизно руслі буде йти далі цю розмову", - написав футболіст. Далі аферист сказав, що потрапив у лікарню після аварії і йому потрібні гроші на операцію.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...

Подробиць поки що не розповідає: Трамп виношує "мирний план" для України - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 20:14

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке д...