Шарліз Терон зізналась, що насправді її батька вбили у неї на очах

​Фільм "Вибухова блондинка" (Atomic Blonde) з Шарліз Терон у головній ролі розширює географію прокату, а авторка образу агента Лоррейн Бротон позує перед фотокамерами на прем'єрах і дає інтерв'ю.

Шарліз ТеронНещодавно 41-річна Терон поспілкувалася з Говардом Стерном, в розмові з яким згадала один з найважчих періодів свого життя, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Шарліз розповіла про життя з батьком-алкоголіком і згадала день, коли її мати Герда застрелила його з метою самооборони. Майбутній кінозірці тоді було 15 років, і вона стала свідком цього вбивства. Актриса зізналася, що довгий час приховувала від усіх цю сторінку своєї біографії і брехала, що її батько загинув в автокатастрофі. За її словами, мати обороняючись вистрілила батькові в груди з дробовика, і вона все це бачила.

"Я просто прикидалася, не хотіла нікому говорити. Якщо мене питали, то відповідала, що батько загинув в автокатастрофі. Хто захоче розповідати подібні речі ?! Оточуючі не знають, як потрібно реагувати на таке, а я не хотіла відчувати себе жертвою. Боролася з цим багато років, поки не почала терапію", - сказала Терон.

В ході інтерв'ю вона згадала своє дитинство і визнала, що кожен день життя поруч з батьком був непередбачуваним через його алкогольну залежність.

"Я прокидалася і не знала, як пройде мій день - все залежало від того, чи буде батько пити чи не буде", - додала Шарліз і визнала, що атмосфера в будинку наклала на формування її особистості глибокий відбиток.

"У мене неймовірна мама... Вона моє джерело натхнення. Мама ніколи не проходила терапію. Визнала, що сталося щось жахливе, після чого зробила вибір: тонути або пливти далі. Мені здається, ми обидві добре впоралися з тієї ночі - обидві досі маємо справу зі своїм минулим. Я маю на увазі не тільки те, що сталося тієї ночі", - зізналася актриса.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...