Ще один зімбабвійський священик змушує реготати мережу (відео)

Цей панотець з діловою мармизою дзвонить безпосередньо богу по мобільному.

СкріншотСвященик запевняє, що у нього є номер телефону Творця. Правда, не говорить цифри і назву мобільного оператора, яким користується, зі сміхом повідомляють Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.

У Зімбабве пастор Пол Саньянгор стверджує, що може розпитати Його особисто про насущні проблеми своїх прихожан. Пастор не тільки це стверджує, але і робить - бере в руку телефон, прикладає до вуха і спілкується на очах у сотень здивованих прихожан. Про це повідомило видання Africa News, 22 травня.

На одному з відео, де проповідник нібито спілкується по телефону з Богом, прихожанка стоїть на колінах. Енергійний Саньянгор в оточенні міцних помічників ходить між лавами прихожан і голосно цитує слова, які чує з динаміка смартфона.

- Алло, це небеса? - починає він спілкування. Чоловік називає якісь імена і факти, перепитуючи їх у жінки, що стоїть на колінах, а та підтверджує, мовляв, "так, цей такий-то і такий-то, а таке було тоді-то, все вірно".

В інтерв'ю на місцевому телеканалі пастор підтвердив, що спілкувався по телефону саме з Творцем. Тим паче що й назва церкви, де він працює Heaven Online "Небеса онлайн" як би зобов'язує. Номером телефону, найважливішим в житті для віруючих його церкви, Саньянгор не ділиться. Пояснює філософськи - на все свій час.

Раніше повідомлялося, що інший зімбабвійський священик настільки увірував в свій зв'язок з Творцем, що вирішив походити по воді. Священик Джонатан Мтхетхву тиждень молився і дотримувався строгого посту для прогулянки по воді, але був з'їдений невіруючими крокодилами.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...