"Ще трохи і я стану зразковим "уголовником" в цьому Криму", - адвокат Полозов

Слідчий комітет Росії почав дослідчу перевірку відносно адвоката, що захищає заступників голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова та Ахтема Чийгоза,

Микола Полозов. Фото fakty.uaУ понеділок, 6 березня, мене викликають в управління Слідчого комітету Росії по Криму в рамках нової кримінальної справи стосовно мене, повідомив Полозов, інформують Патріоти України з посиланням на Факты.

«Если вы помните, в конце января по поручению следователя УФСБ России по Республике Крым и Севастополю оперативники данной службы похитили меня у гостиницы и увезли на допрос. Следователь Скрипка настойчиво и под протокол пытался выведать у меня сведения относительно обстоятельств оказания юридической помощи Ильми Умерову. А я отказался, потому что эти сведения являются адвокатской тайной и не подлежат разглашению, даже следователю ФСБ. Так вот, следователь накляузничал своим коллегам из СК, и отношении меня возбудили доследственную проверку по статье 308 Уголовного кодекса РФ», — повідомив Микола Полозов.

Йдеться про статтю «Відмова свідка чи потерпілого від дачі показань», яка передбачає покарання у вигляді «штрафа в размере до сорока тысяч рублей или в размере заработной платы или иного дохода осужденного за период до трех месяцев, либо обязательных работ на срок до трехсот шестидесяти часов, либо исправительных работ на срок до одного года, либо ареста на срок до трех месяцев».

Микола Полозов, раніше назвав допит у слідчого Скрипки незаконним викраденням адвоката, виклик в управління Следкома прокоментував так: «Еще немного и я стану образцовым уголовником в этом Крыму».

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...