Ще залишилось назвати горілку "Небесна сотня" і вино "Іловайськ", - блогер шокований пивом, названим на честь захисників ДАПу (фото)

Пиво «Правда Сила» випускається на львівській пивоварні ресторанного типу «Правда. Beer Theatre».

Пиво "Сила". Фото: Фейсбук.

В 44-му році, на фінальній стадії розробки радянського автомобіля, відомого сьогодні як "Перемога", прототип був показаний Сталіну. Прототип називався "Родина". Сталін поставив запитання «І почем у нас будет Родина?». В підсумку взяли інший, донині відомий варіант. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці Сергій Масленников, передають Патріоти України.

Скільки коштує наша Сила? А Правда? 0.33л за 39 грн. Я не маю права судити. Я не був в Терміналі під час боїв. Взльотку бачив в бінокль, але пізніше. Нехай судять ті, хто там був, благо, є в друзях такі.

Але, б#я, як на мене - це схоже на горілку "Небесна Сотня" і кріплене вино "Іловайськ". Бл#дство знайдене на заправці.

Боремося зі "збухуванням" армії, ага. Аватари, все таке.

Додамо, що пиво "Сила" випускає Львівська броварня і в продаж воно надходить з початку 2015 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...