На висуванні Тимошенко у президенти "кіборга" зіграла людина, яка ніколи не була в ДАП, - політтехнолог

З 2014 року Юлія Володимирівна була поруч з лінією фронту лише 1 раз і то після критики на 4-му році війни у Щасті.

Тимошенко спіймали на брудній грі? Ілюстрація: ТСН.

"Чергова бутафорія - виявляється цього кіборга зіграла людина, яка ніколи не була в ДАП. Я розумію навіщо це Тимошенко", - написав політолог Віктор Уколов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"З 2014 року вона була поруч з лінією фронту лише 1 раз і то після критики на 4-му році війни у Щасті. Претендуючи на пост Головнокомандувача, вона просто зобов'язана показати хоч якийсь позитивний зв'язок із військовими. Саме тому політтехнологи організували для неї цей загін на з'їзді.

Ситуація погіршилася ще й тим, що група військових пікетувала з'їзд з плакатом "Юля - не наш командир", звинувачуючи у поглядах капітулянтки. Я менше розумію, навіщо це було реальним ветеранам, якщо вони там усе ж таки були. Але поважаю їхні погляди і право займатися політикою".


Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...