Що він курить? Аваков у запалі обізвав США "піндостаном"

Міністр внутрішніх справ знову наривається на скандал зі Сполученими Штатами. Мабуть не усвідомлює, що хамити в Україні це одне, а ляпати язиком у бік США зовсім інше. Терпіти його заради "Народного фронту" у коаліції ніхто не буде.

Арсен Аваков. Фото:РИА Новости Украина

Глава Міністерства внутрішніх справ (МВС) Арсен Аваков назвав Сполучені Штати Америки (США) "Піндостаном", критикуючи план депутата від Радикальної партії Андрія Артеменка, який передбачає оренду Криму Російською Федерацією (РФ). Про це в понеділок, 20 лютого, Аваков написав у себе в Facebook, передають Патріоти України.

"Депутат Артеменко, предлагающий отдать Крым в аренду России - безответственный маргинал. Прав Ляшко - этого представителя Левочкина надо отправлять из парламента Украины - в аренду .. например - политическим пионерам пиндостана".

Як відомо, "піндос" - несловниковий вираз в російській мові, що використовується для дошкульного позначення громадян США. Відповідно, "Піндостан" - інвективна характеристика Сполучених Штатів.

Раніше газета The New York Times повідомила про те, що народний депутат з фракції Радикальної партії Ляшка Андрій Артеменко передав колишньому раднику Президента Дональда Трампа Майклу Флінну план нормалізації відносин між Україною і Росією для скасування санкцій.

План передбачав виведення російських військ з Донбасу і референдум про передачу Криму в оренду Російській Федерації (РФ) на 50 або 100 років. Артеменко заявив, що отримав схвалення цього плану з боку помічників Президента Росії Володимира Путіна.

Як повідомлялося раніше, глава МВС Аваков нагрубіянив блогерам під час зустрічі, бо вони ставили незручні для нього запитання про вручення нагородної зброї.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У "Крокус Сіті Холі" вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....