Щодо ситуації з Ryanair: "Вони всюди поводяться вкрай агресивно, але не скрізь в них настільки зацікавлені, щоб задовольняти їхні забаганки"- експерт

Незалежно від інтересів МАУ, Бориспіль у цій ситуації фактично виявився крайнім. А міністр Омелян на цій темі вдало зробив чудовий піар, вважає Олексій Панич.

Ілюстрація:flightsim.com

"Поспілкувався з добродієм, який докладніше знає про ситуацію з Ryanair." Про це пише у своєму Facebook Олексій Панич, передають Патріоти України, продовжуючи:

Коротко підсумую, що почув.

1. Ryanair скрізь поводиться вкрай агресивно, але не скрізь в них настільки зацікавлені, щоб задовольняти їхні забаганки (а безкоштовна земля під готель - це губу розкатали ще й як)...

2. З Жулянами у Ryanair не склалося тому, що якби Жуляни дали їм все, чого вони вимагали, то такі самі знижки захотів би собі Wizzair, який, фактично, витягнув цей аеропорт з небуття. Але це було б для Жулян роботою на збиток, тобто, шляхом до фінансової катастрофи.

3. Так, мало де лоукостери літають у головний аеропорт країни. У цьому зв'язку якось підзабули, що Ryanair аналізував також інші варіанти - менш завантажені аеропорти на більшій відстані від Києва. Найкращим з таких варіантів, об'єктивно, був Гостомель. Але там "Антонов" одразу запросив такі астрономічні суми, що переговори завершилися, майже не розпочавшись.

4. Тобто, незалежно від інтересів МАУ, Бориспіль у цій ситуації фактично виявився крайнім. А Омелян на цій темі вдало зробив чудовий піар.

От, за що купив, за те продаю. Від себе додам: якщо, на цій хвилі, Омелян зможе замінити дуже близького до МАУ Рябікіна на нейтральнішу людину, може воно й вийде на краще, незалежно від того, чим закінчиться історія з Ryanair.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...