"Щось мені підказує, що Путін несеться в бетонну стіну своєї військової поразки", - Слава Рабінович

Зазвичай, коли диктатори всіх мастей погано закінчують, цьому передує військова поразка, до того ж необов'язково на своїй території.

Слава Рабінович. Фото: соцмережі.

"Путін уліз у Сирію, і кожен його крок відомий. Коли він або його головорізи бикують, головорізи перетворюються на головешки. Ось тільки зовсім нещодавно американці без єдиної втрати зі свого боку утилізували сотні озброєних пригожинських ідіотів. А до цього сам Путін утилізував увесь ансамбль імені Александрова. У Сирії були і збитий турками російський літак, і самопідірваний льотчик-херой, і десятки, якщо не сотні, інших утилізованих буцімто військових... У Сирії щодня спалюють річний бюджет якого-небудь середнього російського райцентру... Спалюють непобудовані російські дороги, лікарні, школи, виші", - пише російський блогер та фінансист Слава Рабінович на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тереза Мей відрядила підводні човни ВМФ її Величності до берегів Сирії, і цей крок заздалегідь не був відомий. Не спромоглися проінформувати Путіна ні про нього, ні про все інше. У НАТО на сьогодні є 29 країн – членів Альянсу, сукупний ВВП яких становить переважну частину світового ВВП. Щорічний (щорічний!!!) сукупний військовий бюджет країн НАТО дорівнює майже $1 трлн (!!!). На рік. Щороку. Технологічна перевага над будь-яким супротивником абсолютно панівна. Військова теж.

Путін уліз у Сирію, і кожен його крок відомий. А що відомо про сьогоднішні і завтрашні кроки НАТО в Сирії? Координація відбувається серед усіх членів міжнародної військової коаліції, включно із Саудівською Аравією та Ізраїлем. А якщо знадобиться, то підтягнеться й Ісландія. Тому що вона в НАТО, а у країн-членів є зобов'язання. Тільки НАТО не розкриває плану своїх дій перед Путіним. НАТО діє за своїм розписом і тими методами, які вибере, не запитавши Путіна.

А які зобов'язання є перед Путіним і у кого? У Пригожина, який у СРСР відсидів за розбій і зґвалтування неповнолітніх? Хто в Сирії координує з Путіним і взагалі що саме? Маршал та герой Росії Шойгу, який не служив в армії жодного дня? Що саме координує? Координує виступи артистів на кшталт новопреставлених рабів божих з ансамблю Александрова чи з "ансамблю" Пригожина?

Путін вліз у Сирію, і кожен його крок відомий. Щось мені підказує, що Путін несеться в бетонну стіну своєї військової поразки. Зазвичай, коли диктатори всіх мастей погано закінчують, цьому передує військова поразка, до того ж необов'язково на своїй території.

Ну що ж, іще чотири роки тому я сказав, що Путіну у процесі навіть не доведеться протягувати мотузку. Єдине, що тоді неможливо було передбачити, так це те, що він сам придумає зазнати військової поразки, та ще саме у дідька на виступцях, у Сирії. Нормальній людині й на думку така маячня не спаде! Путіну спала.

Ну що ж, ну-бо, вперед, Кутузовичок-Наполеончик! А на своїй території, одночасно, його чекає поразка економічна. Росією керують військові, юридичні, політичні, економічні й фінансові дегенерати".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...