Шляхом Сєні-камікадзе: Аваков написав "самурайського" вірша з приводу сьогоднішніх подій в Одесі

Міністр МВС ненадовго перетворився на хайдзіна.

Арсен Аваков. Фото:ar.volyn.ua

Очільник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков написав віршований твір про ситуацію на Куликовому полі в Одесі, де сьогодні прийшли пом'янути сепаратистів, які загинули два роки тому в Будинку профспілок. Своє хокку Аваков опублікував на власній сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Одесское хокку:

Улетел в небеса Новинский... Куликово поле разошлось

Ветер колышет примятую вату

"Азов" грустит", - написав Аваков.

Нагадаємо, хокку - жанр традиційної японської ліричної поезії, відомий з XIV століття. Поет, що пише хокку, називається хайдзіном. Традиційне хокку складається з 17 складів (5 в першому рядку, 7 в другому і ще 5 в першому).

Нагадаємо, 2 травня 2014 року в результаті вуличних боїв і пожежі в Будинку профспілок на Куликовому полі загинули 48 осіб.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Националисты "Азова" процитировали Путина": Росіяни вигадали фейк про банер у Харкові (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:41

Російські окупанти поширюють фейк про те, що нібито 3-тя окрема штурмова бригада "Азов" використала на своєму банері цитату, яка майже повторює висловлювання Путіна. Вони стверджують, що банер розміщений у метро Харкова. Про це пише Харківський антикор...

"Жарим человечину": На війні в Україні зустрілися два маніяка-вбивці (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:27

Два "штика" Путіна, здружились на основі спільних інтересів. Один з'їв людину, інший розчленував свою жертву. Російські загарбники виклали фото в мережу. Про це пише журналіст Бутусов у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України. Дмитро Малишев...