Шляхом великих Путіна-Сталіна: Спочатку "завалили", тепер уславили - в Алчевську окупанти відкрили пам'ятник терористу Мозговому

"Ни у кого нет никаких вопросов, ни у кого шаблон не треснул вместе с пенсне. Если памятник ставят в центре города, значит человек позитивный, выдающийся, значит, много для города сделал" - іронізує журналіст Казанський.

В Алчевську увіковічнили терориста Мозгового у монументі.Фото:zyrianin.livejournal.com

Росія на пам'ятники і медальки щедра. Воюй, вмирай. Про це на свій сторінці в Facebook написав український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"В Алчевске поставили памятник полевому командиру боевиков Мозговому. Это гениально. Сами загасили, сами и памятник справили.

Главное, что никаких противоречий по этому поводу нет. Ни у кого нет никаких вопросов, ни у кого шаблон не треснул вместе с пенсне. Если памятник ставят в центре города, значит человек позитивный, выдающийся, значит, много для города сделал.

И не беда, что его завалили свои, в глубоком тылу у ЛНР. Схоронили по-тихому "героя Новороссии", и хорошо. Стеснительно так, без лишних комментариев. Мол, все люди взрослые, сами все прекрасно понимают.

Неудобно вышло как-то с Алексеем Борисовичем, но ничего. Это жизнь. Зато памятник поставили вон какой хороший. Памятник — это всегда пожалуйста. Россия на памятники и медальки щедра. Воюй, умирай, родина тебя не забудет. Вопросов лишних никто не задаст" - написав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...