Хіти тижня. "Аніматори з РПЦ? Ка*апщина, бл**ь": Мережу шокувала церемонія відкриття пам'ятника у Кривому Розі (відео)

Дивне вбрання дівчат, які танцювали на церемонії, імовірно, створювалося любителем "русского мира".

Вбрання дівчат, які танцювали на церемонії, обурило користувачів мережі. Фото:0564.ua

Церемонія відкриття в Кривому Розі пам'ятника Покрови Пресвятої Богородиці шокувала мережу. Відео з уривком урочистостей на своїй сторінці у Twitter опублікував користувач bilotserkivskyy, назвавши те, що відбувається, "пеклом пекельним", зазначають Патріоти України.

"Ну що, хунтани, аду-адського з Кривого Рогу вам у стрічку", - підписаний ролик.

Користувачі мережі також здивувалися тому, що відбувається, зокрема, дивним вбранням дівчат, які виступали на відкритті пам'ятника.

"Ось і видно, що криві роги. Зовсім береги сплутали", "Їх що, під дулом автомата наряджають?" "Що це було? А що на головах у жінок? Купола? А чого між ними ходить якийсь мужик з фотоапаратом? Нічого не зрозуміло" "Аніматори з РПЦ? Кацапщина..." - пишуть під постом.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...