​Шоб він у тому Кремлі так і жив, що наробив: з Ізраїлю розповіли, як Путін з Кримом потрапив у капкан

Той факт, що Україна не застосувала сили під час окупації Криму російськими військами, в майбутньому поставить Кремль в скрутне становище. Можливо в цьому і полягав контр план заготовці Путіна, адже Кремль розраховував на кривавий сценарій.

Про ситуацію, що складається пише ізраїльський журналіст і історик Шимон Бріман в своїй статті на сайті "Єврейський світ", зазначають Патріоти України.

"Застосування Києвом сили в Криму запустило би свідомо програшну "криваву бійню" на півострові - Київ своїми руками міг дати Москві зовні легітимні підстави виправдати перед світовою спільнотою введення своїх військ під приводом "порятунку російськомовного населення від геноциду з боку фашистів і нацистів" (до цього страшилкою для кримчан виступали "радикальні кримськотатарські ісламісти" зразка 2013 року). А цього якраз і чекали в Кремлі - російські війська РФ (деякі - навіть на пофарбованій в білий колір миротворчих сил техніці) до березня 2014 року вже були сконцентровані, за даними українського Міноборони, уздовж кордонів України", - зазначає журналіст.

При цьому він додає: "поведися Україна на такий російський сценарій в Криму в березні 2014 року, це б закінчилося дуже плачевними результатами для цієї держави (якщо вона звичайно взагалі існувала б в нинішніх кордонах). А в підсумку - Росія постала перед усім цивілізованим світом не як рятівник (російськомовного населення від вигаданих "українських фашистів"), а як агресор, отримавши за це міжнародні санкції проти цілих секторів російської економіки, а також ізоляцію російського керівництва, яке брало участь у захопленні і анексії Криму".

"Надмірні бюджетні витрати на Крим, падіння рівня життя кримчан, перебої з електроенергією, різке скорочення туризму в Криму, жорсткі міжнародні санкції, що душать як кримський бізнес зокрема, так і економіку Росії в цілому - особливо на тлі падіння світових цін на нафту, правова незаконність анексії Криму, засуджена Генасамблеєю ООН - в результаті всього цього Крим став для Росії і її нинішнього керівництва не "приємним трофеєм", а справжньою пасткою і капканом на багато років", - підкреслив пан Бріман.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 30 квітня. Якщо любите мед, сьогодні він особливо корисний

вівторок, 30 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду 30 квітня за новим стилем вшановує Якова Зеведеєва, одного з 12 апостолів. За старим стилем у цей день вшановують єпископа Симеона Персидського, мученика Адріана і папу римського Агапіта. Наші пращури у ці дні поралися з бджол...

У Криму пролунали вибухи. Бази у Джанкої, навколо Сімферополя, Севастополь знов під ударом. Керченський міст перекритий

вівторок, 30 квітень 2024, 3:25

У ніч на вівторок, за повідомленнями місцевих мешканців, в окупованому Криму, а саме у Сімферополі, Гвардійському та Джанкої пролунали вибухи. Про це зокрема повідомляють російські пабліки у Telegram . Кримський міст, за інформацією окупаційної влад...