Східні солодощі, рахат-лукум, цукерки для українців виготовляли в антисанітарних умовах (відео)

Викрито групу іноземців, які організували незаконне виробництво

Прокуратурою міста Києва спільно з співробітниками Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві, Головним управлінням Служби безпеки України в м. Києві та Київській області викрито громадян Таджикистану, які організували на території столиці незаконне виробництво та збут кондитерських виробів, повідомляють Патріоти України.

Так, фактично в промисловому ангарі, приміщенні-складі з автомобільною гумою та побутовою хімією, в порушення всіх санітарних та епідеміологічних норм, без будь-яких дозвільних документів на початок робіт та документів, які посвідчують якість та безпеку продукції, нелегальні працівники виготовляли східні солодощі, рахат-лукум, цукерки тощо.

В подальшому виготовлена продукція та товари імпортного походження, що були отримані контрабандним шляхом, а саме горіхи, оливкова олія, різноманітні приправи, чай, кава та інші продукти харчування, без документів та обліку реалізовувалися на ринках, в магазинах та через мережу Інтернет за готівкові кошти, які не оприбутковувалися в бухгалтерському обліку. За попередніми даними, підприємці ухилилися від сплати податків на загальну суму більш ніж 4,5 млн гривень.

Слідчі дії тривають, спільно з працівниками державної санітарно-епідеміологічної служби проводиться відбір виготовленої продукції, перевіряються можливі поставки продукції в мережі супермаркетів, в дитячі заклади, тощо.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...