Скільком на Донбасі відірвало руки і ноги? Порахуємо цих інвалідів? Пошлемо їх на Євробачення?, - Слава Рабинович

Було б добре не інваліда Самойлову відправляти з провокацією в Київ, а Путіна - в Гаагу.

Юлія Самойлова. Фото: ЖЖ.

Замість співачки Юлії Самойлової представляти Росію на "Євробаченні 2017" треба відправити до Гаазького суду президента РФ Володимира Путіна, написав російський блогер Слава Рабинович в Facebook, передають Патріоти України.

"Путін влаштував бійню на Донбасі. 10 тисяч (!) людей загинуло. А скільком там же відірвало руки і ноги? Порахуємо цих інвалідів? Пошлемо їх на Євробачення? Або, замість цього, краще пошлемо Путіна в Гаагу?", - написав він.

Нагадаємо, 12 березня 2017 року в Росії завершився внутрішній конкурсний відбір виконавців і композицій для участі в музичному конкурсі "Євробачення 2017". За його підсумками РФ в Україні представлятиме Юлія Самойлова з піснею Flame Is Burning.

Співачка з дитинства прикута до інвалідного візка. За її словами, вона стала інвалідом через невдало зроблене щеплення від поліомієліту.

В Україні, де пройде конкурс, висування Самойлової, яка в 2015 році виступала в окупованому Криму, назвали "провокацією".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...