Скільки для Росії коштує окупація Криму? - експерт

Фінансовий експерт Юрій Смілянський розповів, що у 2016 році більшою частиною окупаційного бюджету Криму були дотації з федерального бюджету РФ.

Бюджет окупованого Криму. Фото www.tvc.ruУ 2016 році понад 2/3 окупаційного бюджету Криму становили дотації з федерального бюджету майже наа 80 млрд рубублів. Про це розповів Економічний експерт фонду «Майдан закордонних справ» Юрій Смілянський, пишуть Патріоти України із посиланням на Politeka.net.

«По сравнению с доокупацийним периодом, Крым стал менее самостоятельным в обеспечении. Его дотационная зависимость от украинского бюджета составила около 50%. После оккупации экономический потенциал полуострова почти совсем нивелирован и разрушен», — констатує експерт.

Замість обіцяного економічного розвитку Криму, на півострові створюється потужна військова база. Розвиваються лише деякі підприємства військово-промислового комплексу.

«Аграрного бизнеса без воды в Крыму быть не может. Промышленные предприятия, которые перерабатывали сельскохозяйственную продукцию, либо закрываются, либо на пределе», — резюмує Смелянський.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...

Бійці ССО показали, як HIMARS знищив російську САУ "Гіацинт" (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 6:15

Росіяни встигли зробити лиш кілька пострілів з цієї гармати, перед тим, як українці ліквідували ворожу САУ. Українські захисники виявили ворожу гармату Гіацинт на окупованій частині півдня країни та завдали по ній удару з комплексу HIMARS. Про це повід...