"Сколько не повторяй слово "сахар", во рту слаще не станет. "ДНР" на пороге большого шухера" - блогер

Ватажок бойовиків Захарченко заборонив обмінним пунктам вивішувати інформацію про курси валют в "республіці".

Ватажок "ДНР" Захарченко. Ілюстрація:Антикор

Окупована частина Донецької області на межі колосальної економічної кризи. Як розповіла в соцмережах мешканка Донецька, "влада" заборонила власникам обмінних пунктів вивішувати з їх зовнішнього боку інформацію про курси валют, передають Патріоти України.

Як розповів жінці її знайомий, який працює в одному з таких пунктів, ватажок "ДНР" Олександр Захарченко розпорядився, щоб вся інформація про стан справ на місцевому "валютному ринку" (точніше, його подобі) була тільки всередині обмінних пунктів.

"Він мені пояснив, що місцевий дирійський сцарь (Захарченко - ред.) заборонив тепер вивішувати курси валют на вулиці в якості реклами. Тепер вся інформація буде, але лише всередині приміщення, щоб народ, що проходить і проїжджає повз, не шокувати новими курсами", - поділилася донеччанка.

Мета такого нововведення більш ніж очевидна, адже курси валют в обмінниках - найбільш красномовне свідчення реального стану справ в "економіці" недодержави, тобто в наявності спроба Захарченка і Ко продовжувати робити вигляд, що "ДНР", якщо не процвітає, то живе досить непогано. Але насправді російський рубль, прийнятий на окупованій частині Донбасу в якості основної валюти, стрімко втрачає свою "вагу" і по відношенню до гривні, і по відношенню до інших світових валют.

А це наслідок спаду в російській економіці, викликаного санкціями і несприятливої для РФ кон'юнктури на нафтовому ринку, де після періоду відносної стабільності знову спад цін. А будь-які проблеми в російській економіці відбиваються на економіках терористичних "республік" в геометричній прогресії, тобто в доступному для огляду майбутньому слід чекати колосального спаду, якщо не краху.

І в коментарях до посту користувачі соцмережі писали, що в РФ економічні проблеми відчутні вже в усіх регіонах, і навіть раніше аполітичні росіяни починають ненавидіти Путіна за те, що втягнув країну в найнебезпечнішу авантюру, спровокував серйозні проблеми в економіці і поставив на карту саме існування Росії як держави. "Давно ми чекаємо, давно хочемо переконатися, що санкції на них "не діють". "Не діють, не діють" ... Вже голова починає труситися. А вони все "не діють". Скільки ти не повторюй слово "цукор", а солодко в роті не стане. Схоже, ми на порозі великого шухеру", - резюмувала мешканка окупованого Донецька.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...