"Скоро я вже боялася на базарі сала купить, бо моїм голосом на всякий манєр славословили труси 6 днів на тиждень", - блогер

Фраза "Магазин Трусарді" була озвучена на вимогу завмовника голосом прокурора, вчительки німецької мови, медсестри в реєстратурі, порноактриси і тещі...

Якщо ви не рекламували білизну, то нічого не знаєте про життя. Ілюстрація: соцмережі.

"Дядя Вася - рекламний гєній. Я навіть ніколи не мріяла приложицця своєю головою і мягким мєстом, то ість усідчівостю, до реклами", - вирішила поділитися дотепною історією із свого життя блогерка Татуся Бо на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжила:

"Але світ реклами маленького чарівного міста явно мріяв про мене, і тому знайшов мене даже у напіврозваленому будинку культури під купою перебитих мікрофонних шнурів.

- Драсті, а це тут обявлєнія записують? - у навстіж відчинені двері протиснулася велика червона голова місцевого генія предприніматєльскої думки, зятя начальніци налогової.

- Драсті, мене звати Вася, так цей, я в бухгалтерії був, всьо оплатив і мене послали сюда.

- Раз послали, знач послали, - я дружелюбно розкинула руки, в одній руці був паяльнік, а в другій плоскогубці.

Вася починав бізнес іще в девяності і тому неправильно пойняв мій дружній жест, вспотів і позадкував до дверей.

-Та шо ви так сразу. Я цей, я тіки об’явлєніє, шоб на базарі крутить. Я вам доплачу скоко там скажете. Воно коротке. Рекламний ролік. Там тексту всього на одну сторінку.

В руках у нього дрижала квитанція про оплату виготовлення аудіо-оголошення і текст… реклами, 10 шрифтом... на одну сторінку. В тексті йшлося, шо магазін шикарного білля Трусарді, який розташований у вагончику номер 8 на базарі продає дуже красіві, труси, ліфчики, майки, колготи і подштанніки. І там детальні описи трусів і майок. Я звичайно запропонувала скоротити те все якось хоч трошки, но властєін Трусарді настаював на детальному описі трусів "міранда" і майок "Оскар".

Ось воно найбільше іспитаніє для найгрішнішого чєловєка. В общим начитувала я різними голосами і на різний манєр те полотніще – тиждень, потім змонтувала і віддала заказчику. Заказчик слухав, восхіщався, приніс мені подарок і щасливий пішов.

Через три дні велика червона голова знову увірвалась в мою жизнь. Голова нєрвнічала, бігала по кабінету і кричала, "ти слішком довго читаєш, мені жінка сказала, шо це не то. Нада покароче".

Ще тиждень я коротила і читала, коротила і читала, і от нарешті докоротилася до канонічних 20 секунд. Я аж пишалася собою.

Дядя Вася Трусарді приніс іще один подарок, низько кланявся і люто восхіщався роботою.

Пройшло три дні, мені перестали сниться труси і майки. І от в дверях знову велика червона голова.

- Шось слішком коротке. Це не сірйозно. Рібята кажуть шо нада шоб подовше, бо так не сірйозно.

Ще тиждень я переписувала подовше. На мою думку 40 секунд мали його влаштувать. Заказчік кивав головою, тішився і дарив подарок. Ще через тиждень його червона велика голова знову стриміла у мене в дверях. Я вже навіть не перепитувала.

- Вобщим, нада шоб в голосі больше сексу.

Фразу "Магазин Трусарді – найкращі речі для красивого тіла" я читала голосом усіх порноактрис. Заказчик тішився і дякував. Ще через тиждень він сказав, шо тіряє клієнта і нада записать по-руськи. Порноактріси говорили вже російською. Ще через тиждень дядя Вася сказав шо нада начитать сірйозно, бо дірєктор базара, запрітив цю парнуху крутить. І Фраза "Магазин Трусарді" зазвучала голосом прокурора, вчительки німецької мови, медсестри в реєстратурі і тещі.

Іноді я думала, шо замовник должен був би відкрити десь комнату щоб тримати всю колекцію варіацій на тему трусарді. Ще через тиждень червона голова стриміла в дверях і просила дописати слово.

"Нада вєсєлєє", "поздрав заодно женщін з восьмим марта", "Скажи там десь шо всім Свєтам знижка, бо в моєї жінки дєнь рождєнья", "нада сказать шо товар возврату не подлєжить", "а можеш начитать тіпа ти под водой?".

Через кілька місяців, я вже боялася на базарі сала купить і говорила у воротнік, бо моїм голосом на всякий манєр славословили труси цілий день, 6 днів на тиждень.

І от я пішла з будинку культури, мір реклами мене пережував і виплюнув. Працюю на телестудії, і в якийсь момент, відкриваються двері мого кабінету і червона велика голова каже "Мені б цей, рекламу снять"…

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог дійсно бажає наступати не тільки на Авдіївському напрямку, але й на півночі, - Олександр Кочетков

середа, 1 травень 2024, 0:30

"Почастішали інформаційні вкиди про наступ на Сумську та Чернігівську області, який ворог начебто планує. Лунають побоювання, що це буде повторення початку повномасштабного вторгнення у 2022 році з катастрофічними наслідками. Інформую про те, що знаю",...

Росіяни згадують, як вони рятували Казахстан від правих радикалів, а тепер президент країни Токаєв завдав сусідам удар у спину, - Казанський

середа, 1 травень 2024, 0:15

"Російські пропагандисти б'ються в пропасниці - Казахстан, виявляється, більше не друг Росії? Виявляється, влада країни продала 81 старий радянський літак американцям. Це Міг-29, Міг-27, Су-24. І всі ці літальні апарати планується передати Україні", - ...