"А в остальном прекрасная маркіза": У Росії виправдали чергову втрату на багатостраждальному недо-авіаносці "Кузя"

Як там співається у відомій пісенці...

У Кремлі наполягають, що друга за останній місяць аварія військового літака з авіаносного крейсера Адмірал Кузнєцов в Середземному морі результат "дуже складної" роботи. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков у відповідь на прохання прокоментувати аварію літака на авіаносці "Адмірал Кузнєцов", передає РІА Новости".

Це дуже напружена, складна й героїчна робота. Йдеться у першу чергу про те, що пілот залишився живий", — заявив він. Раніше повідомлялося, що після виконання бойового завдання в небі Сирії при здійсненні посадки на авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов" через обрив троса аерофінішера викотився за межі палуби винищувач Су-33. А 14 листопада в Середземному морі розбився літак Міг-29 з авіаносної групи "Адмірала Кузнєцова".

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...