Skype відповів новими функціями на розвиток інших месенджерів

Компанія Microsoft випустила повністю оновлену версію Skype, з'явиться декілька функцій, які вже активно використовують месенджери-конкуренти, зокрема Snapchat, WhatsApp, Facebook Messenger та Instagram.

Фото от 24tv.uaПатріоти України з посиланням на Нескучные новости інформують, що відтепер користувачі зможуть записати себе на відео, додати до нього стікери, і опублікувати його як "Головну подію" (Highlight), тобто як "Історію", які вже є у багатьох месенджерах.

Класичний відео-дзвінок теж отримав декілька оновлень. Фото можна надсилати прямо під час розмови, не завершуючи при цьому бесіду. А саму відео-розмову тепер можна ілюструвати реакціями.

Як розповів віце-президент компанії Skype Амрітанш Рагхав, причиною таких оновлень стали вимоги аудиторії.

«Ми намагаємося дати користувачам функції, які їм необхідні. Вони розповідали нам, що використовують Skype для того, щоб не втрачати контакт зі своїми сім’ями, телефонують їм один-два рази на тиждень. Але коли їм треба швидко відправити фото або повідомлення, вони повинні використовувати інші застосунки. Користувачі просили нас додати ці функції у Skype, і ми це зробили», – поділився Рагхав.

Він також зазначив, що компанія намагається балансувати між потребами сучасної аудиторії і потребами тих, хто використовував програму лише для того, щоб зробити відео-дзвінок. Навіть якщо користувач не любить смайли, він може використовувати Skype лише для дзвінків та повідомлень. Проте якщо він захоче розважитись, потрібні йому функції будуть розташовані поряд.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт в Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...