Слава Рабінович озвучив "план Б" Путіна щодо Донбасу

Незважаючи на економічну кризу в Росії, Путін і його оточення мають намір продовжувати гібридну війну в Україні.

Путін має намір і ладі продовжувати гібридну війну. Ілюстрація:news.mail.ru

Президент Російської Федерації Володимир Путін після провалу свого плану щодо створення так званої Новоросії на території окупованої частини сходу України буде продовжувати гібридну війну. Про це в інтерв'ю Апострофу заявив російський економіст і блогер Слава Рабінович, інформують Патріоти України.

"Створення так званої "Новоросії" та анексія половини території України були для Путіна "планом А". І оскільки цей план провалився, то єдине, що тепер може робити Путін, це дестабілізувати Україну, щоб не дати їй вийти з орбіти російського фашизму і просуватися в ЄС і НАТО. у рамках "плану Б" Путіну потрібно до нескінченності продовжувати гібридну війну на сході України", - зазначив він.

Рабінович зазначив, що незважаючи на економічну кризу в Росії, Путін і його оточення мають намір продовжувати війну.

"Економічний стан всередині країни (Росії.- ред.) багато чого не дозволяє робити розумній людині. Наприклад, він не дозволяє красти активи, що належать державі і приватним особам в ім'я збагачення Путіна і його ОЗУ.

Він не дозволяє вести злочинну і дорогу війну, не дозволяє фінансувати пропаганду по всьому світу. Але фактично Росію захопило злочинне угруповання з ядерною зброєю. з її точки зору можна робити все що завгодно", - констатував економіст.

"І вони не роблять що-небудь на користь країні та її народу. Навпаки, вони щодня здійснюють військові, економічні, державні, посадові і кримінальні злочини. Їх місце - на лаві підсудних в Гаазі. І тому, щоб не потрапити туди, їм потрібно продовжувати здійснювати ці злочини, чим вони і займаються", - вважає він.

Рабінович також підкреслив, що українська влада повинна наблизити повернення анексованого Криму до складу України.

"Наблизити повернення півострова українська сторона може і зобов'язана. Але це можна зробити тільки після падіння режиму Путіна. Відповідно, Україна повинна зробити все від неї залежне для того, щоб режим Путіна впав", - резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 30 квітня. Якщо любите мед, сьогодні він особливо корисний

вівторок, 30 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду 30 квітня за новим стилем вшановує Якова Зеведеєва, одного з 12 апостолів. За старим стилем у цей день вшановують єпископа Симеона Персидського, мученика Адріана і папу римського Агапіта. Наші пращури у ці дні поралися з бджол...

У Криму пролунали вибухи. Бази у Джанкої, навколо Сімферополя, Севастополь знов під ударом. Керченський міст перекритий

вівторок, 30 квітень 2024, 3:25

У ніч на вівторок, за повідомленнями місцевих мешканців, в окупованому Криму, а саме у Сімферополі, Гвардійському та Джанкої пролунали вибухи. Про це зокрема повідомляють російські пабліки у Telegram . Кримський міст, за інформацією окупаційної влад...