"Слава Україні!": Кремлівським маріонеткам у Криму залишили знакове послання (фото)

На анексованому півострові проукраїнські громадяни з нетерпінням чекають визволення з-під окупації.

Сімферополь. Ілюстрація:avia.laspi

У Сімферополі на зупинці біля міської лікарні з'явився напис "Слава Україні". Про це на своїй сторінці в Facebook написав кримськотатарський активіст Ленур Іслямов, передають Патріоти України.

"Безстрашним хлопцям слава!" - підкреслив він.

"Цього мало! Щоб Росію викурити з Криму, потрібно щоб її позбавили права вето і закрили їй всі грошові перекази по системі SWIFT, а також посилили санкції, і дали команду на пошук і затримання Путіна", - підкреслив користувач Topuz Enver.

Також Elzara Abduramanova уточнила, що цей напис з'явився ще в квітні, але його замалювали. Тепер же "Слава Україні" з'явилося знову.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Удар по Кримському мосту в день інавгурації Путіна міг би мати серйозний ефект, - військовий експерт

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:16

Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман вважає, що удар по Кримському мосту в день інавгурації російського диктатора Володимира Путіна міг би мати значний політичний та військовий вплив, передають Патріоти України. "Залишил...

"Сирський подав у відставку": Пропагандисти Кремля вигадали черговий фейк

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:55

Як зазначають у Центрі, інформацію про «відставку Сирського» розганяє анонімний акаунт, який зазвичай поширює російські наративи про Україну. Ніяких доказів на підтримку своїх «зрадницьких» тез автор, звісно ж, не наводить. А у жодних офіційних джерела...