"Слава Україні!" та "ПТН - ПНХ": Що написали кримчани під час голосування на виборах у Держдуму (фото)

Як не намагається російська влада зачистити Крим від незадоволених, як ні малюють по ТБ гарну картинку, розчарування кримчан проривається назовні.

Кримчани "проголосували". Фото: соцмережі.

"Чтобы высказать свое недовольство крымчане использовали избирательные бюллетени. "Путин - лжец", "Крым - это Украина!", "ПТН - ПНХ", "Слава Украине!". Такие надписи оставили жители Крыма в день выборов", - написав у своєму блозі російський журналіст Євген Тітов, передають Патріоти України.

"Теперь у моего канала есть корреспондент в Крыму! И вот что он передает. Как ни стараются российские власти зачистить Крым от недовольных, как ни рисуют по ТВ благодатную картинку, разочарование крымчан прорывается наружу. В отсутствие легальных способов высказать свое мнение часть жителей полуострова использовала выборные бюллетени. Эти бюллетени обнаружились на участке № 10 (Севастополь, ул. Благодатная, 16), № 147 (Севастополь, ул. Орловская, 15), № 425 (Симферополь, переулок Заводской, 33), 246 (Симферополь, ул. Севастопольская, 45)", - розповів він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...