Славетний слон з автомийки прогулявся вулицями Трускавця (фото)

​31 травня франківці зафіксували, як на автомийці біля супермаркету “Арсен” слон приймав душ. Як згодом з’ясувалося, слон був у складі мандрівного цирку “Європа” (або “Великого будапештського цирку”), що розташувався якраз поблизу ТЦ.

Після цього жителів Івано-Франківська закликали приєднатися до протесту проти експлуатації тварин, повідомляють Патріоти України.

Активісти наголошували на необхідності підтримати диких тварин, які все життя проводять в клітках, страждають від ударів батогом і живуть в жахливих умовах лише заради декількох хвилин чужого задоволення. На початку червня в Івано-Франківську створили петицію до міської ради про заборону цирків з дикими тваринами.

18 серпня цей цирк зупинився у курортному містечку Трускавець, Львівської області. Там дресирувальник водив слона по міських вулицях , а перехожі гладили його та годували фруктами.

Слон з «Великого будапештського цирку» слухняно виконував усі вказівки дресирувальника, який звертався до нього німецькою мовою. Він ішов туди, куди казав дресирувальник, відходив по його команді, а після отримання фруктів вдячно схиляв голову.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...