Не годувати окупантів: Для українців, які вибирають відпочинок в анексованому Криму, запропонували фінансове покарання

На сайті президента України вже з'явилася відповідна петиція.

У Криму. Ілюстрація:соцмережіУкраїнців, які їздять на відпочинок в анексований Крим, пропонують карати фінансово. Відповідна петиція зареєстрована на сайті президента України 27 квітня, інформують Патріоти України.

Автор петиції пропонує громадян України, які не мають кримської прописки, зобов’язати платити туристичний збір за відвідування Криму. Як стало відомо, зараз петицію підтримали 13 осіб з необхідних 25 тисяч.

Згідно з чинним законодавством України, туристичний збір – це сума коштів, яка зараховуються до місцевого бюджету. Платниками збору є громадяни України, іноземці, а також особи без громадянства, які прибувають на територію адміністративно-територіальної одиниці, на якій діє рішення про встановлення туристичного збору.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...