"Слухаємо, як завивають за поребриком, та допомагаємо армії": Дід Панас розповів про причини нинішнього мовосрачу та емігросрачу

Виходячи з того, які зараз масовано відпрацьовується теми у соцмережах – можна зробити емпіричний висновок, що справи на фронті йдуть у наших хлопців вельми непогано.

За сварками про мову ховається дещо інше. Фото: соцмережі.

"За три роки помітив, що інформаційні підривні дії мишебраттів розподіляються, загалом, на три основних варіянти, які дуже чітко та досі безпомилково дають загальну уяву про ситуацію на фронті", - пише Дід Панас у своєму блозі на 24tv.ua, передають Патріоти України.

Перший – розмови про "мижебратья, каквиможетє, олігархінаспассорілі": якщо вони з'являються в обігу, то це вказує на те, що українські війська добряче просунулись вперед, а з того боку щось негаразд. Або закінчується Жратва та Ригаловка, або гаспада байци за Єтімую і Нєтєлімую розбігаються з передової, що ті щури.

Останнім часом цей варіянт виконується ольгінськими ботами третьої моделі – чистою українською мовою, з посиланнями на власні майданівські подвиги та заявами про те, що як не крути, а Садя Гавченко таки права і треба віддавати Крим, приймати взад Захаробад та Плотницьк в тому вигляді, в якому настійливо пропонує хуйло, та разом з воїнами, які під час Майдану теж воювали з Порошенком, йти на Київ воювати шоковладу, розвернувшись для більшої зручності сраками до Москви.

Другий – розмови про "винікомунєнужни, фсєваскінулі, Трампснімєтсанкциї": це, коли наші хлопці твердо стоять в обороні та пробити їх нема жодного шансу. Цей варіянт може виконуватись також в інтерпретації "всінаскинули, минікомунєнужни" з висновками про "ятутнічєгонєзабил, надовалітьотсюда".

Ну, й третій – волання про "катьол, іщо катьол, стопіцот тисяч мертвих хвошиздов", який доповнюється співом від імені "салдаццкіх матєрєй" про "фсьопрапало, забирайтехлопцівсфронта-пакаонієщє живиє" та "пустьсинпорошенкавоює". Цей варіянт розкручується напередодні чергового намагання зчинити великий шухер та якось більш-менш масовано просунутись вперед, розширивши "мєждународнопрізнанниє в Мінську" кордони Луганди.

Так отож. Виходячи з того, що зараз масовано відпрацьовуються перші два варіянти – можна зробити емпіричний висновок, що справи на фронті йдуть у наших хлопців вельми непогано. Тому слухаємо, як завивають оті запарєбрікові вовкулаки та допомагаємо армії. Про дідів біткоїн-гаманець та німецький банківський рахунок нагадувати чи самі вже все знаєте?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...