Смерть зрадникам та шпигунам: Щоб перемогти у цій війні, треба розібратися із агентурою всередині України, - доброволець АТО

Мінські домовленості подобаються президенту, генералам, західним лідерам та українським обивателям, які бояться воювати десь, окрім Інтернету.

Дмитро Різниченко. Фото: соцмережі."Керівництво України сподівається, що за кілька років Московія остаточно заслабне від західних санкцій, і з нею можна буде говорити геть іншим тоном, ніж зараз. Московія сподівається, що конфлікт буде заморожений по прикладу Придністров'я, і вона таким чином вийде з нього з найменшими втратами, а з часом, коли всі змиряться з окупацією Криму та Донбасу, це буде зараховано їй у прибуток", - написав Дмитро Різниченко у своєму блозі на zaxid.net, передають Патріоти України.

Звісно, Московія сподівається, що за кілька років світова кон'юнктура зміниться, санкції скасують, і московити будуть жити, як раніше, тільки з Кримом. Західні країни також повністю підтримують зупинку фронту, бо їм плювати на територіальні втрати і приниження України, їх цікавить спокій і стабільність на сході Європи, який дасть їм простір для дипломатичного і економічного маневру.

Таким чином, всі керівні сторони зацікавлені в мінському мирі, тому український «президент» і заявляє, що «альтернативи мінським домовленостям нема». Мінські домовленості підтримують українські (радянські) генерали. Адже грошове та матеріальне забезпечення армії останнім часом значно виросло, а ризику на фронті - ніякого. Щедро роздаються нагороди і премії.

Мінські домовленості подобаються українським обивателям. Бо обивателі, по-перше, бояться воювати десь, окрім Інтернету. По-друге, обивателю, за великим рахунком, плювати на втрати території і приниження. По-третє, обивателі, як і керівництво держави, сподівається, що Московія розвалиться чарівним способом сама.

Отже, єдині, кого не влаштовують Мінські домовленості - це, власне, ті українці, які почали цю боротьбу на Майдані і які воювали на цьому фронті. І навіть більше - це ті українці, які почали цю війну на Майдані і які винесли на собі цей фронт, теж почали усвідомлювати, що нема сенсу йти в атаку.

Бо навіть якщо звільнити окуповані території, там при владі будуть залишені ті ж ворожі колаборанти, які зараз керують у звільнених містах Донбасу, які очолюють міста східної України і сидять в українському парламенті. Отже, альтернативи перемир'ю дійсно нема. Щоб перемогти в цій війні, треба спочатку розібратися із ворожою агентурою всередині України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...