Сміття, СІЗО та очисні споруди: Що показують дітям на шкільних екскурсіях у "ЛНР", - блогер

Не варто дивуватися вибором місць проведення і організації екскурсійних маршрутів, адже сміття, СІЗО та очисні споруди каналізації перетворилися на символи "молодої республіки".

Фото: Facebook

Глава "ЛНР" Ігор Плотницкий на апаратній нараді "Ради міністрів" запропонував "міністерству культури" розробити для дітей державну програму і екскурсійні маршрути "по місцях бойової слави і пам'ятних місцях" самопроголошеної республіки. Про це пише на своїй сторінці у Facebook співголова ГІ "Права справа" Дмитро Снєгирьов, інформують Патріоти України.

У якості першого "пам'ятного місця ЛНР", куди був організований екскурсійний маршрут для дітей, було вибрано Луганську установу виправлення покарання - колишній СІЗО.

За словами соціального педагога школи-інтернату для глухих дітей Анни Драгіної, цю екскурсію педагогічна рада попросила організувати з метою попередження правопорушень серед вихованців школи-інтернату. Вісім учнів, які часто отримують зауваження з поведінки,мали можливість на власні очі побачити "місця бойової слави" ЛНР.

За словами організаторів екскурсійного маршруту хлопці отримали серйозний урок і запам'ятають його надовго.

За підтримки "міністерства природних ресурсів" ЛНР для школярів була організована екскурсія на станцію біологічної очистки стічних вод підприємства "Луганськвода".

Під час екскурсії школярам розповіли про історію очисних споруд каналізації і про те, яке вони мають значення для навколишнього середовища.

Примітно,що перше, що по справжньому здивувало школярів під час екскурсії-це кількість сміття, яке разом з водою потрапляє на станцію.

Втім, не варто дивуватися вибором місць проведення і організації екскурсійних маршрутів. Сміття, СІЗО та очисні споруди каналізації стали не лише "пам'ятними місцями", а перетворилися на символи "молодої республіки".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...