"Сначала намечались торжества. Потом - аресты. Потом решили совместить" - Шендерович про те, як пройшов День Росії

Російський письменник зазначив, що вперше прочитав репліку з твору Григорія Горіна у 2000 році, після чого було безліч приводів, щоб її повторити.

Арешти протестувальників у Москві. Ілюстрація:уніан

На тлі святкування Дня Росії і масових арештів мітингувальників у Москві і Петербурзі російський письменник і публіцист Віктор Шендерович процитував уривок із твору Григорія Горіна "Той самий Мюнхгаузен". Про це Шендерович написав на своїй сторінці у Fаcebook, передають Патріоти України.

""Сначала намечались торжества. Потом - аресты. Потом решили совместить..."

Впервые при Путине я процитировал эту реплику из горинского "Мюнхаузена" - летом 2000 года. С тех пор - сбился со счета поводов...", – зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ніндзя" летить на тисячу кілометрів: Україна створила ударний дрон зі спортивного літака (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 15:05

Західні спеціалісти захоплені винахідливістю українських розробників, які могли перетворити спортивні літаки на ударні дрони для атак на НПЗ. Про це йдеться в матеріалі видання Forbes, передають Патріоти України. Зокрема, журналісти проаналізували декі...

Ексзаступник начальника Генштабу назвав найкращий напрямок для контрнаступу ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 14:50

Найвдалішим рішенням буде почати контрнаступ Сил оборони України з лівобережжя Дніпра, а далі перейти на південь у напрямку Криму. Таку думку висловив ексзаступник начальника Генерального штабу Збройних сил України, генерал-лейтенант Ігор Романенко, пе...