Снаряди окупантів в Авдіївці потрапили у багатоповерхівки - Жебрівський

Відомо про двох поранених мирних жителів, повідомляється про важкопораненого військовослужбовця.

Наслідки обстрілу в Авдіївці. Фото:Facebook

В результаті вечірнього обстрілу бойовиками Авдіївки ворожі снаряди потрапили в багатоповерхові житлові будинки. Про це повідомив в Facebook керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передають Патріоти України.

Один зі снарядів, за його словами, потрапив в 9-поверховий будинок, зруйнувавши при цьому дві квартири на другому поверсі. Осколками було поранено двох підлітків. Пізніше Жебрівський уточнив, що вони відбулися подряпинами та забоями.

Ще один снаряд потрапив в 14-поверховий будинок, на останньому поверсі була пошкоджена квартира. На щастя, там постраждалих немає.

Про ситуацію в місті в ефірі 112 Україна розповіла з місця події нардеп Оксана Корчинська. За її словами, сьогодні вперше був обстріляний мікрорайон Ювілейний. "Пряме влучення в квартиру. Ми ще не знаємо, це танк чи САУ. Швидше за все, це САУ. Зараз у нас два травмованих місцевих жителя, чоловіки.

У одного важка травма грудної клітки. У другого травма ноги. Вони вже в лікарні, їм надається допомога. на жаль, один важко поранений військовослужбовець, який теж знаходиться на операційному столі. Паніки немає. на місці працюють пожежні, тому що є інформація, що ще відбувався обстріл по трубі. У нас сьогодні в Красногорівці ремонтні роботи, тому, можливо, там. Напевно інформації у нас поки немає. З мирних постраждали двоє людей", - повідомила вона.

"Через активні обстріли у нас були пошкоджені тепломагістралі і електромережа. Електромережу ми відновили, і поступово в плановому режимі у нас відновлюються інші. У нас зараз працює кілька підрозділів МНС по місту, і пожежники поїхали", - додала Корчинська.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...