Собаці нічого робити, так вона ср@@у лиже: Депутати Держдуми пропонують повернути царський гімн та календар

​Троє депутатів Держдуми Росії від ЛДПР - Дегтярьов, Чернишов і Пашин - запропонували оновити гімн своєї країни. І повернути дореволюційної його варіант - «Боже, царя храни». Також політики від ЛДПР відстоюють впровадження юліанського календаря.

Фото з відкритих джерел

Крім заміни гімну, команда Жириновського відстоює законопроект, здатний повернути час назад. Причому в буквальному сенсі. Йдеться про відновлення юліанського календаря, яким зараз в Росії користується тільки РПЦ, повідомляють Патріоти України.

Ліберал-демократи пояснили, що григоріанський календар не враховує уповільнення обертання Землі, яке подовжує тривалість дня. Вони додали також, що «для Росії юліанський календар важливий саме як національна, багатовікова історична і культурна традиція, порушена прийнятим в 1918 році Декретом про григоріанському календарі, який перервав природний хід історії Росії».

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...