Сьогодні українцям презентували нову схему роботи МРЕВ

В останній день червня була презентована наступна сходинка реформи МВС - реформування Сервісного Центру. Він прийшов на заміну сумнозвісного "МРЕО".

Фото: avtonomera.kiev.ua

"Корупційного МРЕО більше не буде", - пише у своєму блозі Володими Мартиненко, голова громадської ради у МВС України, радник Міністра внутрішніх справ України, повідомляють Патріоти України.

"Так-так, корупційного МРЕО більше не буде. Це означає, що права за 100 доларів більше не купуватимуть, повсюди будуть камери, а екзаменм з отримання водійських прав прийматимуть професійні інструктори.

Знаю, що зараз знову почнуться крики про зраду. Почнеться багато розмов про чергове відмивання коштів чи "не вийде" і "неможливо". Але давайте разом поміркуємо. Заперечте мені, якщо я не правий у тому, що кожен, хто живе у нашій країні, знає про тотальну корупцію у МРЕО.

Починаючи від здачі на права і закінчуючи техоглядами і реєстрацією. Мільйони людських коштів опинялося в кишенях ділків. Хоч хтось ще думає, що так має бути далі? Як на мене, систему поборів у МРЕО вже давно пора не просто знищити. Її треба випалити аж до самого коріння, а вже потім почати будувати нову. З нових людей і новим підходом до сервісу. Саме сервісу! Чи вийде це зробити?

Давайте спробуємо дати шанс досягнути реальних результатів. А як не вийде або сервіс нас не зовсім влаштує - я перший у чергу тих, хто зробить все, щоб результат був. Аж до повної заміни виконавців. Мене точно не вийде записати у критики цього починання. Але я з тих, хто вимагатиме реального результату. А ви?"


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...