"Sorry, but I don't understand you": Журналіст про реакцію ОБСЄ на пропозицію поїхати у промзону Авдіївки

Представник міжнародної організації просто зробив вигляд, що він нічого не розуміє.

Представник ОБСЄ, який "нічого не розуміє". Фото: соцмережі.

Український журналіст Роман Бочкала розповів про реакцію представника ОБСЄ на його прохання поїхати в промзону в населеному пункті Авдіївка Донецької області, де бойовики застосовують проти сил АТО заборонене Мінськими домовленостями важке озброєння. Фрагмент діалогу він навів на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши також фото представника місії, передають Патріоти України.

"- Вы обязаны туда поехать.

- Туда?! На промзону?

- Да.

- Зачем???

- Террористы стреляют по ней из танков и САУ. Это запрещено.

- Sorry, but I don't understand you", - написав Бочкала.

Дана реакція викликала обурення в українців. "Ну да, это же не бухать по кабакам", "FUCKING ANIMALS", "Пи*ары!", - пишуть люди в коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, — карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...