"Совок" незнищенний або пригоди росіян у Канаді, - блогер

Андрій Титаренко розповів, як росіянка у канадському місті вирішила нарвати на варення та компот черешень у парку, а потім дивувалася, що отримала за це квитанцію з вимогою сплатити штраф.

Ілюстрація:www.closetcanuck.com

"Необычайные приключения русских в Канаде. Привожу cut-and-paste из группы взаимопомощи." - пише у своєму Facebook Andrew Titarenko, передають Патріоти України, продовжуючи:

"Хороший человек попал в переплёт и просит совета.

B соседнем городском парке в конце аллеи есть несколько черешневых деревьев и подруга решила нарвать фруктов для домашнего компота и варенья на зиму. Bчера полезла на дерево с сумкой, а минут через 30 пришли какие-то двое в фуражках и стали говорить, чтобы слезла и даже выписали квитанцию.

Черешню, слава богу, не забрали.

Она спрашивает, действительно ли нужно теперь $65 платить, или это её просто попугать хотели. А также подскажите, где можно достать трёхлитровые стеклянные банки под закатку для компота. Спасибо."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти не захопили Очеретине, але контролюють частину селища, - військовий експерт

середа, 24 квітень 2024, 20:02

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко повідомив, що російські війська контролюють лише частину села Очеретине, передають Патріоти України. "Очеретине повністю ще не втрачене. Там продовжуються бойові дії. Росіян...

Справжня будівля з роману Булгакова: Як виглядає палац арештованого путінського топ-чиновника (відео)

середа, 24 квітень 2024, 19:29

Заступник міністра оборони Росії Тимур Іванов, якого заарештували за підозрою у хабарництві, має елітну нерухомість у Москві. Про це повідомили російські Telegram-канали, передають Патріоти України. Іванов, ймовірно, жив у особняку в Чистому провулку у...