​«Совпадение? - Не думаю»: Плотницького в Луганську могли підірвати через організацію вбивства Шеремета у Києві

Ще одна версія смертельного поранення ватажка «ЛНР» може критися в нещодавньому нахабному і безпрецедентному теракті в Києві. Фахівці з таємних воєн стверджують, таке в порядку речей.

Давайте все розберемо на складові, запропонував Патріотам України політичний історик Олег Лісовський.

По-перше політичне вбивство (колись це називалось старим, «добрим» політичним терором) як інструмент досягнення мети відоме давно. І в XXI столітті не менш актуальне ніж у ХХ. Просто держави розвиненої демократії, можливо за виключенням Ізраїлю, перестали робити з цього рекламу.

По-друге, те що Павло Шеремет був вбитий нестандартним (заводським) вибуховим пристроєм але дуже професійною командою дає додаткові підозри у бік «фахівців» «ЛДНР», котрих регулярно виявляють правоохоронні органи України у різних кутках нашої держави.

По-третє. Офіційний Київ дійсно не цікавлять такі «шістки» як плотницькі-захарченки. Однак якщо зібрані в ході розслідування дані (а за наявною інформацією шукали дуже ретельно, викручуючи всім кому варто, м’яко кажучи, «руки»), то оперативним чином виявити якщо не кінцевого замовника, то, принаймні, топового посередника скоріш «таки да» ніж «да таки нет», як кажуть у Одесі

По-четверте. Якщо слідство (з залученням кращих розвідок світу, окрім російської) вказало дочетність Плотницького до вбивства Павла Шеремета, Україні було життєво важливо надіслати потужний і безжальний сигнал (зуб за зуб, око за око, як вчить і успішно доводить дієвість великий Моссад). Притягнути до суду фігури рівня плотницьких це навіть не смішно (єфрємових за два роки осудити не спромоглися, не кажучи вже про доставку «клієнта» у Київ). Та й довести процес до кінця по цьому епізоду на базі оперативних даних шансів не дуже багато. Не кажучи вже про те, що таких покидьків треба судити перш за все за іншими статтями.

Тоді залишається лише ліквідація. Причому гучна і у такий спосіб, щоб всі зрозуміли звідкіля «ноги ростуть». І справа навіть не тільки в тому, щоб помститися за невинну кров. А для того, щоб всі дочетні усвідомили – прощення не буде, «мочилово» за вибухи у Києві буде безжальним і невідворотнім (як і заповідав великий Моссад).

Звісно все викладене вище лише фантазія автора і пан Плотницький став жертвою ланцюжка випадковостей, до котрих цивілізований світ, котрий на чолі з Україною веде невидиму боротьбу на Донбасі, немає жодного стосунку. Такою має бути позиція офіційної влади і наша з вами друзі, впевнені Патріоти України. Мало про що українці говорять в суботу на кухні за кухлем пива чи чашкою чаю. Будьмо усі здорові. Хай живе Україна, і згинуть її вороги.

До речі, у тих, хто з пивом: може варто хильнути за сили спецоперацій? Ну хоча б тому, що декілька днів тому вони відзначали перший день народження!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...