Співпраця з терористами? Пенсійний фонд України веде переписку з "ДНР" - Бочкала

"Оказывается Пенсионный фонд приспокойно общается с коллегами из ДНР. Те им пишут, эти отвечают" - написав журналіст.

Ілюстрація:zib.com.ua

У Пенсійному фонді України ведуть переписку з бойовиками ДНР, називаючи захоплену ними територію "республікою". Про це написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Роман Бочкала, опублікувавши документальне підтвердження, інформують Патріоти України.

Любопытная переписочка. Оказывается Пенсионный фонд приспокойно общается с коллегами из ДНР. Те им пишут, эти отвечают. Ну по крайней мере, Броварское управление использует в тексте своего письма словосочетание "Донецкая народная республика". Без приставки "так называемая", - зазначив Бочкала .

"То есть, они ее признают? А как же посягательства на территориальную целостность Украины? Статья 110 УК? В Донецке засели террористы, а значит все, кому они платят зарплату — их пособники. Или зарплату сотрудникам Донецкого пенсионного фонда по-прежнему платит Киев? Так почему тогда документы на "фирменных" бланках теров?" - запитує Бочкала.

"Прошу СБУ дать оценку данной ситуации. Сорри за качество фотографий, но текст разобрать можно", - додав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...